Jeg er glad for å være en av løperne på Sprintlandslaget også for kommende sesong. Motivasjonen er på topp og jeg er klar for mer blodslit, krevende utfordringer og forhåpentligvis også nye oppturer.

De tre siste sesongene har resultatmessig vært mine beste sesonger. De to siste har vært gode, men også svært krevende sesonger pga. pandemien.
En ting er nærmest daglig testing i konkurransesesongen, den største utfordringen har likevel vært den psykiske påkjenningen rundt eventuell smitte, og som toppet seg i ukene før OL da vi fikk smitte i troppen og måtte utsette avreise til Beijing. Det ble derfor ikke den ideelle oppkjøringen til mesterskapet, til tross for at jeg hadde forberedt meg ekstra for et OL i ekstreme forhold med et tre ukers ekstra opphold i høyden rundt juleferien. Jeg har god erfaring med mye tid i høyden, selv om det betyr mye tid borte fra familien. Disse oppholdene må jeg betale selv og jeg retter derfor en ekstra takk til sponsorene mine for at det lar seg gjøre!
Nå håper jeg kommende sesong blir «normal» slik at jeg kan fokusere maksimalt på å bli en enda bedre langrennsløper.

Høydepunkter jeg vil trekke fram fra sesongen 2021-2022:

OL Beijing med stafettsølv og 5.plass på 30 km fellesstart med skibytte som begge gikk under ekstreme forhold.