Sommeroppdatering 2015
juni 30, 2015

 

På tide å ønske dere som følger meg en riktig god sommer, og takke sponsorene for god og for meg helt nødvendig støtte gjennom sesongen som er avsluttet.

Oppsummeringen fra sesongen finner dere beskrevet i innlegget mitt fra mars. Jeg kan legge til at jeg selv opplever at jeg i forrige sesong tok viktige steg i utviklingen mot å bli en enda bedre allround-løper, og at dette er noe jeg nå jobber videre med.

Jeg er endelig i gang med treningen for fullt. Viruset jeg fikk i februar var av det seige slaget. Det førte til at jeg har måtte trene forsiktig fordi restitusjonstiden etter hver økt blir mye lengre enn vanlig og man blir også mer utsatt for sykdom.

Forrige uke var allround-laget samlet på Sognefjellet og vi hadde mange dager med det været som vises på bildene. Snøforholdene var også svært bra, så dette var ei flott samling! Nå står sommeren for døren, og det innebærer mye trening for slike som meg. Treningen vil i hovedsak foregå hjemme i Norge nå i juli. Litt på Lillehammer men også noe på Gol, før laget samles igjen i første halvdel av august – da blir det på Lillehammer.

Denne sommeren fyller jeg 25 år og er ennå en ung løper. Til tross for dette har jeg oppnådd noen svært gode resultater i skisporet, der tre verdenscupseire topper lista.  Jeg føler jeg har mye ugjort, og at mitt potensiale for utvikling fortsatt er stort. Jeg håper mine støttespillere fortsetter å følge meg på veien mot å bli en stadig sterkere og bedre langrennsløper.

Jeg ønsker dere alle en riktig god ferie!